Монтаж на осветителни тела и ел ключове

Монтажът и смяната на осветителни тела като полилеи, лунички, аплици, LED и други, може да се окаже непосилна и трудна задача, ако нямате необходимата подготовка и оборудване.  Обърнете се към на изпълнение на монтаж на всякакви видове осветление и ел ключове за открит и вътрешен монтаж.

Стандартните монтажи на осветителни тела, които извършваме са:

Извеждане на допълнителни проводници за нови осветителни тела и ел ключове ( изискава къртене на канали и отоври за проводници );

Монтаж на самостоятелно осветително тяло ( LED панел или ленти, луна, плафон и др. );

Монтаж осветителни тела тип "лунички" ( за баня чрез окачен и растерен таван, );

Монтаж на структурно осветително тяло ( напр. LED панел с рамка за повърхностен монтаж );

Монтаж на прожектори за вътрешни и външни монтажи;

Монтаж на осветителни тела за градинско и парково осветление;

Монтаж на единичен стандартен или монтажен LED профил;

Монтаж и свързване на влаго и водоустойчиви LED ленти;

Монтаж и свързване на захранващи блокове и драйвери за LED осветление;

Монтаж и настройка на управляващи устройства ( димерни клюочове, контролери, усилватели и т.н. ).

Екипът ни от ел техници ще се погрижи за осветлението в апартамента, офиса, къщата или вилата ви.

Правилният вариант да се справите със задачата по монтиране на осветителни тела в дома или офиса си, е да се обърнете към услугите на опитен електротехник, който да се наеме с тази работа и да я свърши по най-добрия възможен начин. Свързването на полилеи към бетонов или друг вид тавани изиска намесата на правилните инструменти и боравенето с тях. За да се избегнат и непредвидени ситуации се изполват и друг вид апаратура като детектори, за да се проучат местата за отворите. Там е изключително важно да няма препятствия.

Грешно свързаните осветителни тела като луни, крушки, полилеи, аплици и други видове осветление, както и превключвателите им води до рискове, защото могат да доведат до токови удари и изгаряне, както и други неприятни ситуации. Освен това в някои случаи е необходимо монтажът на осветителните тела да бъде съобразен с вида на стената: тухлена, бетонна, гиопсокартонена, дървена или друга. По всички тези въпроси, могат да вземат отношение само специалисти, които имат опитът и знанията за такъв вид монтажни дейности.

Нашите електротехници ще извършат бърз и качествен монтаж на осветителни тела по професионален начин и на достъпни цени. При такъв вид монтажи се налага използването на специални инструменти, апаратура и детектори и, с чиято помощ изграждането на осветление (вътрешни и външно), ще се осъществи бързо и прецизно. Нашата намеса ще Ви спести време и пари, защото нашите услуги са на много достъпни цени и реагираме бързо на заявени монтажни услуги от нашите клиенти.

Предлагаме всички видове електроуслуги, които включват:

 

Z

Проектиране на електроинсталации в домашна и корпоративна среда.

 • Проектиране на електроинсталации, без значение дали ние ще реализираме проекта. Процеса по проектиране осъществяваме посредством писмени и устни консултации с нашите клиенти, относно спецификите на проекта, нужните материали, подробни схеми, консултации на място. Проектирането на големи инсталации най-вече в хотели и индустриални помещения е сложен и отнемащ време процес, свързан с редица изчисления, за да бъде въпросната електроинсталациия правилно изградена, което ще я направи функционална и най-вече безопасна;
 • Проектиране на цялостното окабеляване на ел. инсталацията.
Z

Изграждане и ремонт на електро инсталации

 • Изграждане на ефективни и висококачествени електроинсталации, съобразени с всички изисквания за безопасност и стандарти. Извършваме направата и ремонта на изключително добре работещи инсталации, които правим по индивидуални предпочитания на нашите клиенти. За да бъдем максимално полезни консултираме нашите клиенти по проекта, като му даваме насоки и предложения, свързани с влагането на подходящите материали и начинът на реализация на самия монтаж;
 • Ремонт на стари и нови монофазни и трифазни ел. инсталации;
 • Подмяна на стари двупроводни ел инсталации и замяната им с трифазни инсталации (по новите стандарти, изисква се монтаж и на заземителни шини);
 • Вътрешно и външно електроокабеляване и монтаж на инфраструктурата от проводни елементи.
Z

Монтаж, ремонт и подмяна на всички видове електро табла

 • Електротаблото е незаменима част и главен струтрурен елемент от всяка ел инсталация. Ел таблото играе ролята на разпределител подател на електроенергия във всяка точка на електро мрежата. Чрез ел таблото се осъществява логиката на разпределение и правилна работа на всяка точка от ел инсталацията. Влагането на правилните ел. елементи в ел таблото е най-важната задача на всеки електротехник, като в допълнение на това ще прибавим, че за направата и обзавеждането на едно главно разпределително ел табло се изискват особени знанич по електротехника, които не всеки притежава. Нашите електротехници имат нужните умения и практика, с чиято помощ ще Ви бъдем изключително полезни за всеки един Ваш проект.
Z

Монтаж на ел ключове, ел контакти, бойлерни табла, Led управления, сензори за движение, сензорни ключове стълбищни автомати и др.

 • Извършваме най-разнообразни ремонти и монтажи на всички елементи от ел мрежата. Използваме специална апаратура и инструменти за различните видове монтажни дейности. Монтажът или подмяната на ел контакти и ел ключове не е сложна работа, но изисква поне малко практика. Ако не сте наясно в своите умения в никакъв случай не поемайте инициативата да извършвате сами какъвто и да е било тип електромонтаж, а потърсете помощ и услугите на опитни електротехници, които с лекота и бързи действия ще направят реализацията на всеки един Ваш електро проект;
 • Монтаж на двойни и повече на брой ел ключове;
 • Монтаж на контакти за трифазен ток;
 • Монтаж, свързване и окабеляване за девиаторни ключове;
 • Монтаж на всички видове съвременни осветителни тела за дома, офиса или търговски обекти;
 • Монтаж на LED ленти и трафове за скрито осветление в дома офиса и др. Монтаж на луни и скритоосветление в гипсокартонови конструкции.
Z

Монтаж на бойлери, готварски печки микровълнови печки, конвектори за отопление и много други.

 • Всяко домакинство има нужда от подмяна на някой електроуред от време на време. На нас може да разчитате да демонтираме старият Ви бойлер и да монтираме новият на неговот място. На нас може да разчитате да направим подмяна на изгорял захранващ кабел на накой електроуред. На нас може да разчитате монтаж на всякакви уреди за вграждане, уреди като перални, съдомиялни и друг вид домакински електроуреди;
 • Свързване на домакински електро уреди за вграждане към ел мрежата: Микровълнови фурни, съдомиални машини, перални, сушилни, аспиратори и т.н.

Имате нужда от майстори за най-разнообразни строително-ремонтни услуги, изпълнени по професионален и компетентен начин?

Планирали сте дълго време очакван ремонт на Вашият дом или търговски обект и имате нужда от комплексни ремонтни услуги, които да бъдат изпълнени по Ваш стил и индивидуален проект с проектирани дизайнерски решения и търсите намесата на фирми и майстори, които да извършат всички видове ремонтни и монтажни услуги – демонтаж на старите мебели, къртачни услуги за ВиК и Ел инсталациите, основен ремонт на Вашата баня, демонтаж на стари дограми и врати, зидарии и направата на конструкции от гипсокартон (таван и стени), желаете да усвоите тераси и балкони, желаете да намерите добри майстори за лепене на плочки и облицовки, желаете намесата на компетентни електротехници и водопроводчици, решили сте, че е настъпил момент за монтаж на външна топлоизолация, искате да имате перфектно шпакловани стени? Всички тези услуги се предлагат на едно място! 

Строителни ремонти на най-високо ниво – перфектно изпълнение, нормални цени, отстъпки от сумите за ремонтните услуги. За повече информация посетете:

HomeRepair.bg

Вътрешни и външни ремонти и подобрения на жилища. Строителни и довършителни ремонт за гр. Пловдив и областта. Предлагаме високоакчествени ремонти на ниски цени. Извършваме висички видове довършителни ремонт и монтажни услуги.

RemontniUslugi.bg

Ремонтни услуги за област Пловдив.
Основен ремонт на апартаменти и бизнес сгради. Довършително-строителни ремонти. Ремонт и поддръжка на Електроинсталации, Ремонт и изграждане на ВиК инсталации, Монтаж на топлоизолация, Полагане на Фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, технически камък, Основен ремонт на баня и монтажи на душ кабини, Мазилки, шпакловки, боядисване. Довършителни ремонти.

OsnovenRemont.bg

Предлагаме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги след приключване на грубия строеж до нанасянето в жилището или биснес сградата. Извършваме всички видове довършително-крайни ремонти (шпакловане, боядисване, електро и т.н.). Имаме солиден, практически опит от над 20 години и богато портфолио със завършени проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения.

Важен ли е видът на осветителните тела, които използваме?

Поради енергийната ефективност, е препоръчително да се насочите вниманието си към вида на лампите, които смятате да използвате за осветление във Вашият дом. Така например, може да изберете монтаж на ЛЕД осветление, което в пъти по-икономично от всички други варианти на осветителни тела. Освен това Вие трябва да имате добра видимост и светлина, която не дразни очите, LED осветлението предлага точно това.

Доверете се на електротехниците от Eltehnik.eu, за да се радвате на надеждно и икономично осветление. 

Подмяна и монтаж на най-разнообразни по вид осветителни тела и ел ключове

На пазара се предлагат най-различни варианти на осветителни тела, LED лампи и ленти, които изискават различен тип монтаж според вида си. Те можат да се монтират чрез вграждане в най-различни повърхности (бетон, тухли, гипсокартон и т.н.), с отрит монтаж чрез дюбели за закрепване към стени и тавани или чрез закрепване с помощта на шини. Друг вид осветителни тела се свързват към токовите кръгове чрез трансфоматори за напрежение или чрез захранващи кутии. Ето затова както споменахме по-горе е от първостепенно значени при такъв вид начинания да се обърнет към опитен електротехник, който е наясно с различните видове осветления, както и възможностите им за монтаж. Има и варианти при, които за монтажът на осветителни тела за вгаждане се прибягва и до къртене на повърхности от бетон, тухли и други.

Свързавне на допълнителни ел ключове и осветление към ел инсталацията

В чести случаи при нужда от свързване на допълнителен/допълнително осветление към съществуваща ел мрежа се налага да се локализират най-близките или най-удобните вкопани или открити проводници от токовите кръгове за осветлението и към тях да се свържат допълнителни проводници и превключватели (ел ключове и др.), които ще предават електроенергия към новите консуматори (осветително тяло/тела и ел ключът за тах). Този род ремонти при закрит монтаж чрез вкопаване изиска намесата на фрези за канали и къртачи, с чиято помощ се правят каналите за новите проводници. Това както вече споменахме не е лесна задача и само хора и техници с опит могат да извършат. Ние предлагаме всички видове електроремонти и монтажи на електро оборудване, които услуги узпълняваме по професионален и квалифициран начин. Нашата намеса е изключително коректна, своевременна и на много добри цени. Избирайки нашите ел услуги Вие избирате качесто и професионализъм и коректност.

В случай, че имате нужда и от ел услуги от електротехници за подмяна на дефектирали електрически контакти, или ел контактите, които са неправилно закрепени и излизат от гнездата си и желаете замяна и монтаж на нов ел контакт може да се доверите на нашите услуги. В не малки случаи сме се натъквали на не добри монтажи на ел контакти (слабо натегнати болтове), при което нашите клиенти ни търсят, за да решим този проблем. Оплакванията са за неработещи контакти, при което потребителите остават с впечатление, че самият ел контакт е повреден.

За да се избегнат подобни ситуации, както и рискове, е нужно да използвате услугите на  електротехник, с чиято помощ работата ще бъде свършена по възможно най-качествения начин. Ако не сте убедени в своите възможности не правете сами монтаж на ел контакти. По-добре повикайте електротехник за такъв вид услуги, което ще Ви направи спокойни, че работата ще бъде свършена перфектно.

В сайта eltehnik.eu ще намерите информация за  електроуслугите, които предлагаме. Те касаят електрически инсталации, ел. ключове, ел. контакти, ел. табла, монтаж на електроуреди и всичко останало, което Ви засяга. Професионални електроуслуги по домовете. Имате нужда от ел техник за електро ремонт или монтаж на нова ел. инсталация. Частични или цялостни ремонти на съществуващи електроинсталации в най-разнообразни сгради и помещения. Подмяна на електрически табла, предпазители, ел ключове, ел контакти, осветление и др. Изграждане на цялостни различни по сложност и големина електроинсталации в жилищни апартаменти, къщи, офиси, магазини и бизнес сгради в гр Пловдив и областта. Извършване на външно и вътрешно окабеляване Пловдив

Разполагаме с нужната апаратура и разнообразие от инструменти, който ще използваме в работния процес. Монтажът на ел. ключове за осветление и контакти, няма да ни отнеме много време, което ви позволява да използвате електрическите компоненти, веднага след като напуснем обекта ви.

Електроуслуги по Домовете за гр. Пловдив и Пловдив (област). Монтаж и ремонт на всички видове електро табла, Монтаж на ключове, контакти, бойлерни табла, Led управления и LED осветление. Електроуслуги по Домовете. Монтаж и ремонт на всички видове електро табла и разпределителни табла (монофазен и трифазен ток). Монтаж на външни кабелни трасета 

Имате нужда от строителен или довършителен ремонт? Какви услуги предлагаме и как да се свържете с нас?

Извършваме и професионални строително ремонтни услуги на професионалнониво – нашите ремонтни услуги са на високо, професионално ниво, като на нас може да разчитате за всички видове вътрешни и външни строително-ремонтни услуги – от къртенето и чистенето до довършителните ремонти (швалкловки, боядисване, монтаж на електроуреди, монтаж на ел. контакти, ел. ключове, осветителни тела, изработка и монтаж на кухня, ремонт на баня и др.). Нашите ремонтни услуги включват:

Всички видове Електроуслуги;

Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла;

Полагане на кабели и кабелни трасета;

Реизграждане или ремонт на електроинсталации;

Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.;

Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия;

Монтиране на захранващи кабели на електроуреди;

Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини

ВиК и Ремонт на баня/тоалетна

Монтаж, демонтаж и ремонт на водопроводни инсталации;

Смяна и монтаж на водосточни тръби;

Демонтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др.

Монтаж на вани, душ кабини, душ смесители;

Монтаж на осветителни тела, луни, огледала;

Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения;

Полагане на стенни и подови плочки;

Поставане на подови настилки и облицовки

Демонтаж на подови настилки и покрития;

Демонтаж на плочки, фаянс, теракот, гранит, мрамор, камък, ламинат;

Нивелация и изправяне на подовите повърхности със саморазливни и циментови замазки;

Изправяне на стени със шпакловки, полагане на мрежи за заздравяване;

Полагане на новите настилки – вътрешни или външни;

Сухо строителство, мазилки и шпакловки, боядисване

Изгражедане на окачен и растерен таван от гипсокартон;

Изграждане на влагоустойчиви конструкции от гипсокартон;

Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата;

Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции;

Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон;

Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите;

Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли;

Шпакловане и боядисване, полагане на нестандартни мазилки

Зидарии, вътрешна и външна изолация

Зидария с плътни тухли единични или четворни;

Зидария с плътни тухли итонг;

Зид на тераси и балкони с плутни тухли или итонг;

Изграждане на вътрешна топлоизолация чрез конструкция с гипсокартон и запълване с топлоизолационни плочи или минерална вата;

Направа на вътрешна топлоизолация чрез лепене на фибрам;

Поставяме всички видове външна изолация – стиропор, неопор или фибран, както и финалните дейности като мазилка, обшивка, грундиране, полагане на мрежа, боядисване.

Подмяна и монтаж на електрически и разпределителни табла

Електротехници за гр. Пловдив и област Пловдив. Ремонт, профилактика и подмяна на електрически (домашни) ел табла, монтаж и подмяна на корпоративни разпределителни тела (монофазен) или (трифазен) ток. Извършваме всички видове ел. услуги на територията на гр. Пловдив и областта!

Монтаж на ел. табло Пловдив. Подмяна и монтаж на електрически и разпределителни табла Пловдив.

Търсите надеждно и комплексно решение на досадните електротехнически проблеми – Ние ще Ви помогнем

Предлагаме всички видове електроуслуги, извършваме цялостни и комплесни електроремонти

Проектиране, ремонт, подмяна и изграждане на електроинсталации

Проектирането и изграждането на електроинсталации не е лесна задача, като за целта е нужно да се потърсят услугите на екип от добри и опитни електротехници, които да извършат ремонта висококачествено. Нашите електротехници разполагат с експертни познания по електротехника и възлагайки този вид ремонти може да сте сигурни, че Ние ще изпълним поставените задачи в срок и с нужното оборудване. Независимо дали става въпрос за подмяна или новоизграждане на електроинсталация Ние ще изпълним проекта перфектно, за да може Вие да получите най-добрия вариант на изпълнение. 

Как работим?

След като сме изкоментирали всичко и сме направили прецизен оглед изготвяме оферта и правим детайлен списък на нужните материали, които да бъдат вложени в проекта. Всеки елемент от ел. мрежата трябва да бъде внимателно подбран, за да може Вашата електроинсталация да бъде изпълнена правилно, което ще е гаранция за дълга и безпроблемна работа. Много е важно преди започване на ремонта всеки клиент да е наясно къде ще бъдат позиционирани всички ел контакти, ключове, осветителни тела, ел. уредите и др. елементи, за да може нашите електротехници да са наясно как да бъде проектирана и изградена електромрежата.

Как протича ремонтът?

В зависимост от естеството на проекта се прави внимателна преценка за начинът на полагането на кабелните линии. Ако обекта е ново строителство и електроинсталацията се гради върху тухла се правят леки прорези в основата (тухли, бетон), където ще бъдат положени плоски кабели или с гофрирани тръби (силови кабели). Предвиждат се всички конзолни кутии, където ще бъдат кабелните връзки. Конзолните кутии се вкопават в стените с помощта на перфоратор и накрайник ф-8.5 или по-голям (за кръгли конзоли), или се правят отвори според формата на кутията (правоъгълна форма). В случай, че извършваме подмяна на стара електроинсталация отстраняваме където е възможно старите проводници и правим по-дълбоки прорези в стените и/или тавана с помощта на фреза за канали, перфоратор и къртач. На мястото на старите конзолни кутии монтираме новите. Трябва да отбележим и монтажът на ел. таблото – има 2 вида монтажи на ел. табла (външен монтаж или вграждане, вкопаване). След като сме монтирали таблото, кабелните линии, конзолните кутии за разпределителните връзки, контактите и ключовете се извършват и довършителните монтажи – ел. ключове, контакти, осветителни тела. Този процес настъпва едва тогава, когато всичко е завършено (мазилки, шпаклоки, боядисване). Разбира се всеки ремонт е различен и има своята специфика, но в най-общи линии всяко изграждане или подмяна на електроинсталация протича в този порядък. Важно е да уточним, че всеки елемент от ел. мрежата (напр. проводниците, авт. предпазители, дефектнотоковата защита и т.н.) трябва да бъде така подбран, че да отговаря на своето приложение в цялата система. Например не е прието за токовите кръгове на контактите да се използват проводници със сечение по-малко от 2,5мм. Това е само малък пример, и е много важно електротехниците, които извършват ремонтът да са наясно какво правят. Разчитайки на нашите услуги може да сте сигурни, че сте се доверили на професионални електротехници с богат опит, които ще извършат Вашият ремонт по най-правилния и прецизен начин.

Нашите услуги включват пълен набор от електроуслуги. На нас може да разчитате за:

 

 • Проектиране, ремонт и поддръжка на електроинсталации, без значение дали ние ще реализираме проекта. Процеса по проектиране осъществяваме посредством писмени и устни консултации с нашите клиенти, относно спецификите на проекта, нужните материали, подробни схеми, консултации на място. Проектирането на големи инсталации най-вече в хотели и индустриални помещения е сложен и отнемащ време процес, свързан с редица изчисления, за да бъде въпросната електроинсталациия правилно изградена, което ще я направи функционална и най-вече безопасна;
 • Закупуване и достака на материалите. Предлагаме и този вариант на услуги, който ще Ви спести много главоболия по лутане в магазините за електроматериали. Това е много подходящо в случаи, че сте наели подходящи електротехници за вашият проект, но поради някакви причини и те са затруднени или обезпрепятствани по отношение на закупуване и доставка на материлите;
 • Реализация на задачата. Ако говорим за дребни електроремонти като смяна на ел. контакти, ел. ключове или лампа например всеки запознат с материята мъж или женаще се справи със задачата, но ако говорим за по-сложен ремонт или изграждане на ел. инсталация на многофамилна кооперация, инсталация с трифазен ток за хотел, заведение или предприятие това няма как да стане и е много опасно без да притежавате нужните знания и опит. Нашият екип предлага само качествени и професионални електроуслуги, както за малки проекти и електроремонти, така и за корпоративни сгради със сложни електро мрежи;
 • Строителни-ремонтни дейности при изграждане на ел. инсталации и окабеляване. Както подчертахме – нашият екип е съставен от всякакъв тип майстори за строителни ремонти. При изграждането или подмяната на електроинсталации във всички случаи се налагат и определени строителни ремонтни дейности като къртене, дупчене с перфоратори, рязане на канали за отвори за кабелни трасети, монтажни дейности с най-разнообразна апаратура, довършителни работи в последния етап, както и тестване на системата за бъгове и къси съединения. Това налага употребата на определени подходи, с които само професионалисти в бранша са запознати.
 • Извършваме и дребни електроремонти и намиране на повреди и къси съединения в ел. инсталации. Може да разчитате на нас в случаи като – изгорял контакт, изгорял кабел на електроуред, имате нужда от монтаж или подмяна на всякакво ел. оборудване във Вашата домашна или бизнес мрежа – смяна или монтаж на ел. табла и разпределителни кутии, монтаж на резервно захранване и UPS устройства, монтаж и смяна на предпазители, релета, деф. токова защита, електромери, осветитвлни тела, монтаж на LED осветление за кухни, за окачени тавани, за шкафове и т.н.
 • Може да разчитате на нас, когато се налага монтаж на електроуреди за вграждане, монтаж на бойлери, перални и сушилни машини, монтаж на уреди за баня.

Ремонт, подмяна и профилактика на ел. инсталации

Частични или цялостни ремонти на съществуващи електроинсталации в най-разнообразни сгради и помещения. Подмяна на електрически табла, предпазители, ключове, контакти, осветление и др.

Проектиране и изграждане на цялостни електрически инсталации

Изграждане на цялостни различни по сложност и големина електроинсталации в жилищни апартаменти, къщи, офиси, магазини и бизнес сгради

Гаранция за добре извършен монтаж и дълга, безаварийна експлоатация

Ще се радвате на една отлично функционираща електроинсталация, която ще бъде експлоатирана много дълго време

Професионални електроуслуги от опитни и квалифицирани електротехници

Извършваме всички видове електроуслуги, независимо дали става въпрос за изграждане на сложна електроинсталация или монтаж на само един контакт:

 • Изграждане на електроинсталации монофазен и трифазен ток (220v . 380v)l
 • Ремонти и монтажи на електрически табла, смяна на авт. предпазители, монтаж на релета за напрежение, електромери;
 • Ремонт и монтаж на ключове, контакти и осветителни тела, led осветление.
 • Отстраняване на неизправности по електрическата мрежа;
 • Окабеляване и прокарване на кабелни трасета (външни и вътрешни) – монофазен и трифазен ток;
 • Смяна и монтажи на елементите от ел. мрежата;
 • Строително ремонтни дейности по електро мрежата;
 • Монтаж на захранващи кабели на електроуреди;
 • Монтаж на бойлери, съдомиялни, перални и сушилни машини;
 • Монтаж на вентилатори за баня;
 • Монтаж на резервно захранване;
 • Монтаж на вътрешно и външно градинско осветление;
 • Електроремонти на общи жилищни сгради

Гарантираме Ви висококачествена работа и изпълнение в кратки срокове на достъпни цени. Комуникацията с нас е изключително лека и приятна!

Имате нужда от ел техник за електро ремонт или монтаж на нова ел. инсталация

Не се колебайте и ни опишете Вашия проект или идея и ние ще се свържем с Вас

Ремонти и монтажи на електрически табла
Окабеляване и прокарване на кабелните трасета (външни и вътрешни)
Смяна и монтажи на елементите от ел. мрежата
Строително ремонтни дейности
Монтаж на захранващи кабели на електроуреди
Монтаж на резервно захранване

Имате нужда от Ел техник?

Copyright © 2024 Електро Услуги Пловдив. Всички права запазени