Ремонтни услуги в Пловдив. Извършваме широк спектър от цялостни ремонтни услуги на конкурентни цени, персонализирани според вашите нужди. Можете да разчитате на нас за всички видове строителни и довършителни ремонти до ключ.

Ако имате нужда от вътрешен интериорен ремонт или външен ремонт, свържете се с нас. Ние предлагаме широк спектър от строително-ремонтни услуги в град Пловдив и околните населени места. Можете да разчитате на нас за консултации и предложения, които ще ви помогнат при планирането и изпълнението на вашия ремонт. Предлагаме отстъпки при ремонт на няколко обекта и при по-големи количества. Нашият екип е съставен от лоялни и коректни специалисти, които се стремят към отлично изпълнение и добро отношение към клиентите. Ние сме готови да ви предоставим ценни насоки и препоръки относно методите и материалите, които да се използват за вашия ремонт. Също така, се грижим за доставката на материалите до вашия обект. Всяка услуга започва с предварителен оглед, при който се изготвя план за реализация, се изчислява времето, необходимо за изпълнението и се правят измервания на площта. На базата на тези данни ви предлагаме ценова оферта, съобразена с нашите фиксирани цени.

Строителни ремонти от 0 до ключ! Извършваме всякакъв вид вътрешен и външен ремонт, отговарящ на вашите индивидуални изисквания. Предлагаме задължителен оглед, висококачествена работа извършена от опитни майстори и разумни цени.

Нашата основна дейност е насочена към изпълнението и консултирането при стартиране и реализация на генерални и частични строителни ремонти, както и завършващите етапи в края на всеки основен ремонт на различни жилищни и индустриални сгради в град Пловдив и областта. Нашите предложения включват отговорно изпълнение чрез използване на съвременни технологии за ремонтни дейности, коректно отношение към нашите клиенти и разумни цени, включително предложения за отстъпки. В нашия екип се включват организирани и лоялни майстори с дългогодишен опит и професионална реализация във вътрешните и външните строителни ремонти. Предлагаме пълен пакет от услуги, включващ подготовката за ремонта (демонтаж на мебели, демонтаж на санитария, къртачни услуги) до финалния процес с различни завършващи и монтажни дейности. Работим с висококачествени материали от доставчици, предлагащи най-новите продукти в областта на строителните ремонти.

Услугите, които предлагаме за извършването на основен строителен ремонт

Първата задача при стартиране на основен строителен ремонт е да се наемат майстори за демонтаж и разглобяване на мебели, които ще се грижат за отстраняването и изнасянето на старата мебелна обзавеждане. Това включва демонтаж и разглобяване на мебелите, които по проекта ще бъдат сглобени или монтирани отново след приключването на ремонта.

Ако имате нужда от преместване в ново жилище, нов офис или просто желаете да замените старите мебели с нови и се безпокоите за тяхното демонтиране и монтаж без да ги повредите, ние сме правилното решение за вас! Разполагаме с добре обучен и организиран екип, който ще гарантира, че вашите мебели ще останат неповредени и в своята пълна функционалност след демонтажа.

Разбираме, че някои мебели изглеждат лесни за монтаж в новото ви място, но в действителност това може да бъде трудна задача. Рискувате да причините повреди като надрасквания или олющвания на повърхностите. Също така, може да повредите части от мебелировката при демонтажа и монтажа им. Ние се занимаваме с професионално демонтиране и монтаж на всякакъв вид мебели и офисно обзавеждане Пловдив, използвайки специализирани инструменти за целта. Гарантираме високо качество на работа, бързина, прецизност и коректност.

Къртачни услуги за отстраняване на всичко ненужно – мазилки, плочки, врати, дограма, санитария, стара кухня и други

Предлагаме професионални къртачни услуги, които включват отстраняване на всичко ненужно, като мазилки, плочки, врати, дограма, санитария, стара кухня и други. Нашите специализирани майстори разполагат с необходимите инструменти и опит, за да извършат къртачните дейности ефективно и безопасно. Отстраняваме материалите и обекти, които трябва да бъдат премахнати, осигурявайки чиста и подготвена повърхност за следващите стъпки на ремонта. Ние сме готови да ви помогнем с отстраняването на всичко ненужно, като се стремим да осигурим професионално изпълнение и добро отношение към вашите нужди.

Предлагаме професионални къртачни услуги, включващи къртене на стари бани, къртене на нови отвори за врати и прозорци. В процеса на ремонта, след като всичко е разглобено и изнесено, извършваме необходимите къртачни и демонтажни дейности, които осигуряват здрава основа за полагане на новите материали.

Къртенето включва отстраняване и изхвърляне на стари мазилки, плочки, бутане на стени, отстраняване на стара дограма, врати и други елементи. Когато ремонтът включва банята, извършваме голямо къртене, демонтаж и разчистване на стари плочки, санитария, бойлер, врати, стара ВиК инсталация и други.

Къртенето и разчистването преди ремонт на банята се извършват така, че помещението да се оголи до основите. След това се извършват редица процедури като замазки, изправяне на помещението, подмяна на старата ВиК инсталация, подмяна на старите щрангове, правене на отвори за сифони и други, в зависимост от спецификите на проекта.

Ние сме специалисти в цялостни ремонтни услуги и предлагаме всички видове услуги, свързани със строителния ремонт. Извършваме вътрешни и външни ремонтни услуги, които включват къртачни дейности, демонтаж, монтаж и всичко необходимо за успешното осъществяване на вашия ремонт.

Ремонт, подмяна и доизграждане на ВиК инсталацията

Предлагаме висококачествени ВиК услуги, които включват подмяна и доизграждане на ВиК инсталацията при основен ремонт. За успешното изпълнение на тези задачи, е необходимо да се обърнете към опитен и квалифициран водопроводчик, който да може да се справи с различните специфики и монтажни изисквания.

Ние изпълняваме само успешни ВиК ремонти и изграждане на системи, което означава, че ако ни доверите вашето ремонтно предизвикателство, ще получите отлична и добре функционираща ВиК система. За постигането на отлични резултати, необходима е дългогодишна практика и теоретични познания в областта. В зависимост от вашите нужди и изисквания, ВиК инсталациите се изпълняват според предварително изготвен проект, като водопроводчикът трябва да има ясно представа за местоположението на всички санитарни мебели, като мивки, смесители, моноблокове и други елементи, за които е необходимо водоснабдяване.

Нашите ВиК техници предлагат отлични решения за ВиК инсталации, които включват подмяна на щрангове, къртачни услуги, изграждане на цялостна водопреносна мрежа, монтаж на различно оборудване за баня, кухня и други помещения, монтаж на вградени системи, монтаж на моноблокове, душ системи, мивки, смесители, аксесоари за баня и много други услуги. Можете да разчитате на нашия екип от професионалисти, които ще осигурят високо качество на работа и точно изпълнение на всички ВиК задачи във вашия ремонт.

Ремонт, подмяна и изграждане на Електроинсталация

При основния ремонт, ако е необходимо подмяна или доработка на електроинсталацията, можем да предоставим услугите на нашите електротехници, които имат специализирани умения в областта на електрическите инсталации. Приемаме, че ако се заемате с основен ремонт на вашето жилище или търговски обект, е препоръчително да подмените изцяло старата или двупроводна (без заземителен проводник) електроинсталация. Въпреки че това ще ви струва допълнителни разходи, то ще ви спести много проблеми в бъдеще, тъй като, ако не подмените инсталацията сега, може да се окаже, че е вече трудно да го направите по-късно.

Подмяната на електроинсталациите включва демонтаж на старото електрическо табло и замяна с ново, подмяна на кабелите, електрически контакти и ключове, както и евентуално къртене и рязане на допълнителни канали и отвори, ако има нужда от корекции или желаете да добавите допълнителни контакти, ключове, осветителни тела и други. Ако старата електроинсталация е била монтирана в гофрирани тръби и кабелите могат да се изтеглят, това ще ви спести работа по къртене на отвори и канали, а също и разходи. Замяната на старите кабели с нови чрез гофрирани тръби е по-бърза и по-ефективна, като влияе и на разходите във вашия бюджет чрез оптимизация на разходите.

Подмяната на електрическото табло се извършва чрез демонтаж на старото и монтаж на ново табло чрез вкопаване или повърхностен монтаж. След това следва сглобяването на таблото чрез монтиране на автоматични предпазители, изключватели за токови кръгове, инсталационни шини, релета и други елементи. След като таблото е монтирано и е завършено окабеляването от таблото до контактите, свързваме всички електрически контакти, осветителни тела, превключватели и др. и извършваме тестове за правилното функциониране на електрическата мрежа. След като всичко е наред, продължаваме с останалите ремонтни дейности.

Можете да разчитате на нашия екип от професионалисти, които ще осигурят високо качество на работа и точно изпълнение на всички електроинсталационни задачи във вашия основен или козметичен строителен ремонт.

Основен ремонт на баня, тоалетна и мокро помещение

Ремонтът на банята е изпълнение, което изисква внимание и специализирани умения. Нашите майстори за ремонт на баня Пловдив са опитни и внимателни при изпълнението на всяка стъпка от процеса. Разполагаме с голям опит и успешна реализация на множество проекти за ремонт на бани. Способни сме да отговорим на всяко изискване на клиента и да осигурим перфектното изпълнение на банята според зададения дизайн.

При ремонта на банята следваме определена последователност от стъпки. Първата стъпка е демонтажът на всички съществуващи елементи – мебели за баня, мивки, смесители, тоалетна и други. След това извършваме къртене на плочките, мазилката и старите тръби. След демонтажа се заемаме с монтажа на нова ВиК инсталация, включваща тръби, съединения, кранове, смесители, душ батерии, сифони и други. При нужда може да се монтира и гипсокартон, за да се скрият основните тръби и да се предостави място за вентилатор в банята. След това стените се измазват с циментно-варова мазилка, таванът се шпаклова или се монтира окачен таван, подът се нивелира с циментова замазка, като се предвиди наклон за сифона/сифоните. След изсъхването се полага хидроизолация на всички повърхности, включително хидроизолационни ленти за ъглите и маншети около тръбите и крановете. След хидроизолацията се лепят плочките или се използват декоративни и довършителни мазилки за стените. Накрая, завършваме с фугиране и монтаж на цялата мебелировка за баня, смесителите, мивките, душ смесителя, тоалетната, бойлера, вентилатора и всичко останало, предвидено в проекта.

С нашите услуги за ремонт на баня в гр. Пловдив можете да бъдете сигурни, че проектът ще бъде изпълнен перфектно и банята ще отговаря на вашите очаквания. Ремонтът на баня е сложно начинание, което изисква опитни и внимателни майстори. Можете да разчитате на нас да осигурим точно такива специалисти, които ще работят прецизно и внимателно.

Ние с гордост можем да се похвалим с богат опит в извършването на цялостни ремонти на бани. Нашата основна цел е да осигурим качествени и прецизни ремонти на бани, които отговарят на индивидуалните проекти и предпочитания на нашите клиенти. Работим в тясно сътрудничество с клиентите, внимателно следваме техните идеи и представи за това как би трябвало да изглежда тяхната нова баня.

Нашето добре организирано екип е винаги на разположение, за да осигури професионални съвети и насоки за целия процес на ремонт – от началото до края. Следим внимателно вашите предпочитания и целите, за да постигнем успешна реализация на вашата нова баня.

При изпълнение на конкретен проект за ремонт на банята ние спазваме определени стъпки и последователност, които са от съществено значение за качеството на изпълнението. Разбира се, всеки проект е уникален, но обикновено следваме следните процедури:

  1. Демонтаж на електроуредите, като например бойлер, пералня, вентилатор за баня и други.
  2. Къртене на старите плочки и демонтаж на старата санитария.
  3. Отстраняване на стара мазилка (при необходимост) и събличане на тръбите (ако е необходимо).
  4. Ремонт или подмяна на старата ВиК инсталация, включително подмяна на тръбите, ако е необходимо.
  5. Подмяна на електрическата инсталация (при необходимост).
  6. Монтаж на душ система за вграждане (при наличие на такъв проект).
  7. Изграждане на предраждащи стени от гипсокартон, зидария или аква панели, в съответствие с проекта.
  8. Монтаж на нови сифони.
  9. Грундиране на основата и полагане на мазилка по стените.
  10. Направа на подова замазка.
  11. Запечатване на помещението с хидроизолация и хидроизолационни материали.
  12. Лепене на плочките.
  13. Фугиране на плочките.
  14. Обработка на тавана – шпакловане, боядисване или монтаж на окачен таван с лунички.
  15. Довършителни монтажи – мивка, смесител, тоалетна, бойлер, вентилатор, душ, вана и други.

Ние се стремим да осигурим високо качество и перфектно изпълнение на всеки етап от процеса на ремонт на банята, така че вие да имате уютна и функционална баня, отговаряща на вашите очаквания и дизайн.

Зидарии и изграждане на преградни стени. Сухо строителство с гипсокартон

За изграждането на преградни и променящи геометрията стени в помещенията, предлагаме различни възможности, включително използването на следните материали:

  1. Газобетон (тухли Итонг): Газобетонът е лек материал, изработен от пясък, цимент и въздушни пърлени. Той е подходящ за строителство на стени и прегради, като позволява драстични промени в дизайна и геометрията на помещенията.
  2. Тухли: Освен газобетона, има и други видове тухли, които могат да се използват за зидарии. Те предоставят различни възможности за структуриране и промяна на пространството.
  3. Стъклени блокове: Стъклените блокове са прозрачни или полупрозрачни елементи, които могат да се използват за преградни стени, осветление и декорация.
  4. Панели за преграждане: Има различни видове панели, които могат да се използват за преградни стени, като например дървени, метални или пластмасови панели.
  5. Аква панели за баня: Тези специални панели са предназначени за използване в бани и мокри помещения, като предлагат висока устойчивост на вода и влага.
  6. Гипсокартон: Гипсокартонът е лек и удобен материал, който се използва за сухо строителство. Той се монтира върху метални шини и предоставя възможности за нестандартни геометрични решения, окачени тавани и монтаж на скрито осветление.

Нашата компания извършва качествени зидарии и сухо строителство съгласно вашите изисквания и предпочитания. Нашите услуги ще помогнат за успешното изпълнение на вашия проект и задоволството ви с резултатите.

Ако имате нужда от изграждане на всякакъв тип зидарии и конструкции, усвояване на тераси и балкони, изграждане на оградни стени, преустройство на помещения или изграждане на вътрешни и външни декоративни конструкции, с удоволствие ще ви помогнем.

За сухото строителство използваме метални конструкции и гипсокартон. Ето някои от възможностите, които предлагаме:

  • Изграждане на окачени тавани: Монтираме гипсокартонови плоскости върху единична или двойна скара, в зависимост от размера на помещението. Използването на двойна скара при по-просторни помещения осигурява по-голяма гъвкавост и устойчивост на тавана, като се захваща в по-малък брой точки към основния таван. Гипсокартонът позволява постигане на термоизолация и звукоизолация на помещенията чрез добавяне на подходящи материали, например минерална вата.
  • Изграждане на преградни стени: С гипсокартон можем да изградим преградни стени, които разделят големи помещения на отделни части. Това е често срещано в офиси, административни сгради, хотели и ресторанти, където се налага да се постигнат индивидуални, дизайнерски и архитектурни решения.
  • Изграждане на предстенни обшивки: Гипсокартонът може да се използва и за облицоване на интериорни колони, създавайки по-изящен и завършен вид.

Гипсокартонът е един от най-предпочитаните материали за строителни ремонти в публични сгради и домове поради своите качества. Той предоставя голямо разнообразие от вътрешни конструкции и възможности, включително окачени тавани и “обличане” на стени, което ви позволява да постигнете уникални интериорни решения. Също така, повърхността на гипсокартонa позволява нанасянето на различни довършителни шпакловки и декоративни финишни мазилки.

Ние ще се радваме да ви помогнем при изпълнението на вашите проекти за зидарии и сухо строителство с метални конструкции и гипсокартон.

Полагане на нивелиращи замазки в сухи помещения и бани

При изравняване на подови покрития се използват специално проектирани материали на суха, циментова основа. Съществува разнообразие от видове замазки, които определят височината на пода, издръжливостта и подходящостта за вътрешно или външно ползване. Процесът на полагане на подова замазка започва с маркиране на финалното ниво на пода, според предпочитанията на клиента и бъдещата подова настилка. При избора на нивото е важно да се има предвид какъв вид настилка ще бъде ползвана след изсъхването на замазката.

За ремонт на банята, нивото и наклона на подовата замазка се определят в зависимост от спецификата на проекта, включително разположението на сифоните, тръбите за оттичане на водата и други фактори, които се определят на място. Майсторите, които извършват ремонта на банята, ще вземат решение относно реализацията на замазката според самия проект. Например, ако се предвижда вграждане на линеен сифон в дъното на помещението, наклона ще бъде определен от сифона и ще влияе на нивото от другия край на банята. След маркирането на нивото, се поставят регулируеми нивелири на стратегически позиции в помещението, за да служат като ориентир. В зависимост от вида на замазката може да не се използват подобни методи, но винаги е добра практика да се има инструмент за следене на нивото. При изравняване на замазката в помещения, които позволяват само ръчно нанасяне, мастари се използват за заглаждане на замазката. Грундирането е важен и задължителен етап, който трябва да се извърши върху предварително обезпрашена повърхност. За да се осигури правилно залепване и равномерно изсъхване на замазката, се използва стабилизиращ или проникващ грунд, според основата.

В случаи, когато е необходимо само тънък слой замазка за изравняване на пода, се използва саморазливна замазка, която се нивелира автоматично при изливането си върху повърхността.

Нашите майстори извършват полагане на вътрешни и външни замазки от различни типове, включително обикновени и армирани замазки, пясъчно-циментови и саморазливни замазки. При полагането на замазките внимание се обърква на постигането на желания крайен резултат.

Ние предлагаме лепене и монтаж на разнообразни подови настилки и стенни облицовки, включително гранитогрес, фаянс, камък, мрамор, технически камък, ламинат, PVC плоскости и други видове. Нашите майстори са опитни в тази област и осигуряват професионално изпълнение на задачите.

Ето някои от нашите услуги, свързани с подови замазки, лепене на подови настилки и облицовки за стени:

Подовите конструкции са от съществено значение за сградата и те трябва да бъдат изградени с внимание и качествени материали. В зависимост от условията на употреба, се използват различни видове подови замазки. Например, свързаната замазка се използва за здрави основи, като предварително се грундира и се осигурява добра адхезия. Плаващата замазка се използва за изравняване на повърхности с по-големи неравности и слаби участъци, като се добавя и армираща лента за предотвратяване на пукнатини. Използваме готови, заводски приготвени сухи подови замазки, които гарантират качество и равномерност при полагането и изсъхването си, намалявайки риска от пукнатини.

Лепенето на плочки и стенни облицовки изисква опит и прецизност. Нашите майстори разполагат с необходимия опит и умения за успешното изпълнение на тези задачи, независимо от типа на помещението, в което се извършва работата. Важно е повърхността под плочките да бъде нивелирана и подготвена правилно, за да се осигури здраво и устойчиво лепене. Нашата компания е извършила множество успешни проекти за монтаж на плочки и стенни облицовки, и имаме доволни клиенти, които доказват качеството на нашата работа.

Монтаж и полагане на външна топлоизолация. Монтаж на вътрешна топлоизолация чрез конструкции с гипсокартон или директно лепене на топлоизолиращи материали

Нашата компания предоставя и услуги за монтаж на вътрешна топлоизолация. Разполагаме с опитен екип от професионалисти, които са запознати с различните методики и специфики на вътрешната топлоизолация. Предлагаме следните варианти за реализация на вътрешна топлоизолация:

  1. Лепене на топлоизолационни плочи: Използваме различни видове топлоизолационни материали като стиропор, фибран и други, които се залепват директно върху стените и тавана. Този метод осигурява ефективна топлоизолация и намалява топлопроводимостта на стените.
  2. Обшивка с гипсокартон: Инсталираме метални шини и гипсокартонови листове, след което запълваме вътрешното пространство с изолационен материал като минерална вата. Този метод осигурява и звукоизолационни свойства на стените.
  3. Използване на изолиращи декоративни плочи: Монтираме специални изолиращи декоративни плочи, които не само осигуряват топлоизолация, но и придават стил и визуална привлекателност на интериора.

Важно е да се отбележи, че вътрешната топлоизолация има някои специфични предизвикателства, като например кондензация на влага между топлоизолационния слой и стената. Нашите майстори са запознати с тези предизвикателства и използват подходящи материали и методики, за да гарантират качеството на работата.

Ако имате нужда от монтаж на вътрешна топлоизолация, можем да ви консултираме и да предложим най-подходящото решение за вашите нужди. Нашата цел е да осигурим висококачествена и професионална услуга, която ще отговори на вашите изисквания и ще допринесе за подобряване на енергийната ефективност и комфорта на вашата сграда.

Външната топлоизолация се извършва с помощта на различни материали, които се наслагват един върху друг в определена последователност. Монтажът на външна топлоизолация може да се извършва чрез използване на скеле или алпинистки метод, в зависимост от височината и вида на сградата. Ако сте в блок или къща и височината за монтаж е до 3-ти или 4-ти етаж, ще използваме скеле. За големи височини, като жилищни кооперации и панелни блокове, се използват алпинистки методи. За обекти като къщи с малка височина, може да използваме само стълба за монтаж на първия етаж.

Монтажът на вътрешна топлоизолация на апартамент или къща включва поставяне на топлоизолационен материал върху стени, таван и под, чрез обшивки или директно лепене. Най-често използваните материали за вътрешна топлоизолация са минерална вата, полистиренова пяна, полиуретанова пяна, стъклена вата, метални шини и гипсокартон. При избора на вътрешна топлоизолация е важно да знаете всички предимства и недостатъци:

Предимства:

  • Лесна за изпълнение, особено на ниски височини.
  • Помещенията бързо се загряват и затоплят.

Недостатъци:

  • Губите място – колкото по-дебела е изолацията, толкова повече място загубвате.
  • Съществува реална опасност от поява на конденз, плесен и мухъл, особено при наличие на влага.
  • Защитата от конденз изисква прецизно следване на технологията за монтаж, включително поставяне на паро-непропускливи ленти и други мерки.
  • Необходим е ремонт с финално боядисване или тапетиране отвътре, което може да създаде неудобство по време на ремонтния срок.
  • Помещенията бързо се охлаждат, което означава, че ако имате климатик, той ще се включва често и за кратко време.

Вътрешната топлоизолация на тавани и стени може да се извършва чрез система от монтаж на двойна или единична обшивка, гипсокартон и топлоизолационни плочи или минерална вата. Друг вариант е лепене и дюбелиране на изолационни плоскости директно върху повърхността. Самият гипсокартон, поставен на отстояние от тавана и стените, и възникналата въздушна междина също предоставят топлоизолационен ефект, но добавянето на изолационен материал като вата увеличава този ефект.

Проектиране и изработка на кухня по поръчка по индивудаелен проект. Монтаж на кухни по индивидуални проекти

Кухните по индивидуален дизайн се отличават от готовите кухни по това, че са изключително красиви и внимателно изработени със специално внимание към естетиката. Проектирането на индивидуална кухня е приятен процес както за клиента, така и за дизайнера. Чрез проектирането могат да се създадат предварителни визуализации, които позволяват корекции и добавяне на разнообразни цветове и нюанси. 3D проектите на кухнята предоставят реална представа за финалния резултат и са истинско удоволствие за очите на клиента.

Нашите майстори проектиращи кухни по поръчка ще се постараят да отговорят на всички вашите изисквания при избора на дизайна на новата ви кухня. Предлагаме проектиране, изграждане и монтаж на място на дизайнерски кухни по индивидуален проект и на достъпни цени. Освен това, предлагаме различни видове монтажи на мивки за кухня, смесители за кухня, вградени електроуреди, вратички за кухня, LED осветление за кухня и други аксесоари.

Цената на индивидуално проектираните кухни може да бъде по-висока в сравнение с готовите кухни, поради използването на персонализирани материали и специфични изисквания. Въпреки това, предлагаме добри цени и се стремим да задоволим всяко едно предпочитание и бюджет на клиента.

Довършителни ремонти. Монтажни интериорни и екстериорни довършителни ремонтни услуги

След всеки основен строителен ремонт, козметичните дейности и последните монтажни работи са от съществено значение, за да приключи целият процес на ремонта и да се постигне завършен и изчистен вид на пространството. Довършителните ремонти имат за цел да скрият всички грубости и недостатъци, които може да са останали след основните строителни работи. Тези дейности включват финални мазилки и боядисване, монтаж на окачени тавани, поставяне на електроуреди, монтиране на електрически контакти, ключове и осветителни тела, монтаж на аксесоари за баня, инсталиране на бойлер, климатик и други.

Ако сте завършили основния ремонт и се нуждаете от майстори, които да се грижат и за довършителните ремонтни дейности, можем да ви предложим нашите услуги. Нашите специалисти ще се погрижат за изпълнението на финалните дейности и монтажите, осигурявайки ви завършен и качествено изпълнен резултат.

Довършителните ремонтни услуги – принос към завършеността на вашия дом

Всяко пространство има своята история и с всяка основна реновация тя придобива нов живот. Но истинската завършеност и перфекционизъм идват с довършителните ремонтни услуги. Това са тези последни моменти, когато всяка детайлна недоразумение се изглажда, а смелите идеи се превръщат в естетически капризи. Те придават последния штрих на вашия дом, превръщайки го в истинско произведение на изкуството.

Довършителните ремонтни услуги предлагат безкомпромисно качество и индивидуален подход към всеки проект. Нашите екипи от опитни специалисти се грижат да съчетаят вашия стил и предпочитания със съвременните тенденции и иновации в дизайна. Те внимателно обръщат внимание на всеки детайл, като се стремят към перфектна изпълнение и функционалност.

Финалните мазилки и боядисване предлагат безупречен завършек на стените, като ги обвиват с цветове и текстури, които отразяват вашата индивидуалност и предпочитания. Окачените тавани придават стил и уют на пространството, като същевременно допринасят за подобрена звукоизолация и осветление.

Монтажът на електроуреди и електрическите контакти е от решаващо значение за функционалността на вашата домашна инсталация. Нашите специалисти гарантират безопасно и професионално инсталиране, като внимателно вграждат всички необходими елементи, осигурявайки ви максимален комфорт и удоволствие при използване.

Ако сте вдъхновени да превърнете вашата баня в спа оазис, нашият екип се грижи за монтажа на аксесоари за баня, бойлери и всички необходими елементи, коитоито ще ви осигурят приятни и релаксиращи моменти.

Не забравяйте и за климатичния комфорт – нашите специалисти ще се погрижат за професионалния монтаж на климатични системи, които да осигурят идеална температура през всички сезони.

Довършителните ремонтни услуги, коите предлага нашият екип са последната стъпка към съвършенството на вашето пространство. Нека съвместно създадем уникална обстановка, която ще отразява вашата индивидуалност и ще ви радва с готовия резултат.

Цялостен основен ремонт на жилища, къщи, търговски помещения

Цялостният основен ремонт на жилище или търговски обект изисква специализирани майстори в различни области. За изпълнение на широк спектър от ремонтни услуги ви е необходим екип от къртачи, демонтажници, водопроводчици, електротехници, монтажници на мебели и електроуреди, мазачи, майстори за замазки и подови настилки, плочкаджии, майстори за гипсокартон и окачени тавани, специалисти в монтажа на кухни, както и експерти за общ ремонт на баня, шоукартон, боядисване, монтаж на осветление и окачени тавани, проектанти и монтажници на външна топлоизолация и други довършителни услуги.

Когато ни се доверите с проекта си, няма да трябва да търсите отделни майстори за всяка една задача. Нашият екип ще се грижи за всичко от началото до края – демонтаж на мебели, къртачни услуги, изграждане и ремонт на водопроводната система, електроинсталации (включително монтаж на електрически табла, окабеляване, електрически контакти, ключове, осветителни тела и други), монтаж на електроуреди (като бойлери, перални, съдомиялни и други, необходими във всяко домакинство), лепене на плочки и облицовки, общ ремонт на бани, мазилки, шоукартон, боядисване, монтаж на кухни, външна топлоизолация и други довършителни услуги.

С нас можете да разчитате на комплексно решение за всеки по-голям ремонт, без да губите време и усилия в наемането на различни специалисти поотделно. Ние ще се погрижим всичко да бъде изпълнено професионално и в срок.