Гипсокартон – изграждане на конструкции с гипсокартон и окачени тавани със скрито LED осветление или лунички

Гипсокартона е един от най-популярните и използвани материали в сухото строителство. Неговите топлоизолационни и шумоизолационни качества го правят много предпочитан, когато трябва да се направи вътрешна топлоизолация например, той също намира приложение при ремонт на баня за обличане на тръби. Чрез метални конструкции и гипсокартонови листове се постигат уникални интериорни решения за постигане на нестандартни фигури с различна геометрия във формата на стени, прегради, декоративно вътрешно строителство, окачени тавани, изграждане на преградни стени.

Ако сте решили и имате идеен проект за Ваш интериорен ремонт за вътрешно изграждане на конструкции и окачени тавани с продукти на KNAUF то Вие сте на правилното място. Нашият екип изработва уникални дизайнерски решения по индивидуален проект и изисквания. 

[+359] 988 356 268

[+359] 899 890 935

Организацията ни предлага извършване на стандартни и нестандартни решения чрез използване на гипсокартонови листове, най-разнообразни материали на KNAUF и разбира се познатите ни метални шини, които материали са основата за изграждането на красиви, вътрешни, дизайнерски решения. Съчетаването на електротехнически познания и уменията да се създава интериорна архитектура чрез сухо строителство с гипсокартон прави възможното да се създават невероятни, интериорни решения. Всички сме виждали красивите и стилни светещи тавани или стени и прегради с нестандартни форми, които са с вгадено LED осветление.

Ние умеем тази специфична материя и с удоволствие изпълняваме най-разнообразни подобни проекти за нашите клиенти.

 

Сухо строителсто с гипсокартон.

Какво е сухо строителство?

Сухо строителство е понятие, което обхваща определен сектор от строителната индустрия, при който не се извършват (или са сведени до минимум) мокри процеси при извършването на  строително- ремонтни дейности на терен (на самия обект).

Основните неща, които отличават сухото строителство от обикновеното мокро такова, до голяма степен се явяват и негови предимства. Бързината на изпълнение, чистота в процеса, прецизността и точността на изпълнение, високият клас на пожароустойчивост, до някаква степен и с топлоизолационни и шумоизолационни свойства, както и възможността за изпълнение на нестандартни форми с всякаква геометрия, са само част от предимствата, характерни за абсолютно всяка система.

Към днешна дата статистиката сочи , че сухото строителство в Германия заема 34% дал от целия строителен сектор и 78% когато става въпрос за интериор. Богатото и увеличаващо се  разнообразие от системи, прави възможно изпълнението на едно жилище, изцяло без мокри процеси при строителните ремонти.

Сухото строителство най-често се свързва с гипсокартон. Това е лесен за работа и евтин продукт за изграждане на интериорни стени и окачени тавани в новостроящи се сгради, при реновиране или ремонтиране.

При малки строителни ремонти или ремонти на еднофамилни жилища повечето домашни майстори предпочитат да използват плоскости с размери – дължина 2 метра и ширина 1.20 метра, които са удобни за транспортиране поради малкото си тегло и размери – около 20 кг. за обикновените плоскости (GKB) при дебелина 12.5 мм. Българския гипсокартон ТЕХНОГИПС (BG) е с 0.800 кг./кв.м. по-лек. (теглата са ориентировъчни).

Плоскостите от гипсофазер могат да бъдат ковани дърху дървени летви или захващани с винтове върху метални профили, а могат и да бъдат залепени към съществуващите стени и да играят ролята на мазилка.

Стандартни и нестандартни решения от гипсокартон

Проектираме и изграждаме тавани и стени от гипсокартон с двойна или единична скара, вграждане на скрити осветления, монтаж на LED ленти и токоизправители, създаваме най-разнообразни по форма куфари и фигури. Чрез гипсофазера постигаме нивелиране на помещението чрез директно лепене или направа на скара, върхи която монтираме гипсокартоновите плоскости. Накрая завършваме с шпакловане и боядисване.

Сухо строителство с гипсокартон, окачени тавани и стени – Галерия с наши проекти

Нашите електроуслуги:

Z

Ремонт и подмяна на стари електроинсталации;

Z

Подмяна и монтаж на стари електро и разпределителни табла;

Z

Оборудване и асемблиране на главни разпределителни табла;

Z

Сухо строителство чрез гипсокартон, монтаж на окачени тавани;

Z

Монтаж на ел контакти, ел ключове, осветителни тела и LED;

Z

Ел. и ВиК свързване и монтаж на бойлери, перални и сушилни машини;

Z

Монтаж на електроуреди за вграждане;

Z

Ел. свързване на домакински електроуреди;

Z

Монтаж на външни осветителни тела за градини и паркове.

Z

Изграждане на гипсокартонови конструкции с най-разнообразна форма и геометрия със скрито осветление и лунички;

Z

Изграждане на окачени тавани с лунички и LED скрито осветление.

Подмяна и монтаж на електрически и разпределителни табла

Електротехници за гр. Пловдив и област Пловдив. Ремонт, профилактика и подмяна на електрически (домашни) ел табла, монтаж и подмяна на корпоративни разпределителни тела (монофазен) или (трифазен) ток. Извършваме всички видове ел. услуги на територията на гр. Пловдив и областта!

Монтаж на ел. табло Пловдив. Подмяна и монтаж на електрически и разпределителни табла Пловдив.

Търсите надеждно и комплексно решение на досадните електротехнически проблеми – Ние ще Ви помогнем, нашите услуги включват широк спектър от електроуслуги

Предлагаме всички видове електроуслуги, извършваме цялостни и комплесни електроремонти, монтаж и подмяна на електрически и разпределителни табла, ел. контакти, ел. ключове, осветителни тела, ремонт и подмяна на силови кабели на електроуреди, монтаж на бойлери, монтаж на уреди за вграждане и мн. други електроуслуги.

Ел. услуги по домовете. Ремонт на електроинсталации, монтаж на ел ключове, ел. контакти, осветителни тела и LED осветление, монтаж на бойлери и уреди за вграждане

Електроуслуги на най-високо ниво от професионални електротехници с богат, практически опит. Пълна гама от услуги свързани с електроинсталации, електромонтажи и електроремонти на Вашият дом или корпоративни обекти, ремонт на електроуреди, ремонт и поддръжка на многофамилни сградни електроинсталации. Предлагаме аварийна реакция  и професионален ремонт при изграждане на електроинсталации в домашна среда или в корпоративни условия (магазини, хотели, ресторанти, заведения, офиси, складове) на ел. инсталации с монофазен или трифазен ток до 1000V.

 

Качествен и съвременени ремонти в сферата на електротехниката. Доверете се на професионалните ни електроуслуги. Ние сме екип от квалифицирани електротехници. Ние предлагаме:

Изграждане на електроинсталации и окабеляване – Галерия

Ремонти и монтажи на електрически табла
Окабеляване и прокарване на кабелните трасета (външни и вътрешни)
Смяна и монтажи на елементите от ел. мрежата
Строително ремонтни дейности
Монтаж на захранващи кабели на електроуреди
Монтаж на резервно захранване

Ремонт, подмяна и профилактика на ел. инсталации

Частични или цялостни ремонти на съществуващи електроинсталации в най-разнообразни сгради и помещения. Подмяна на електрически табла, предпазители, ключове, контакти, осветление и др.

Проектиране и изграждане на цялостни електрически инсталации

Изграждане на цялостни различни по сложност и големина електроинсталации в жилищни апартаменти, къщи, офиси, магазини и бизнес сгради

Гаранция за добре извършен монтаж и дълга, безаварийна експлоатация

Ще се радвате на една отлично функционираща електроинсталация, която ще бъде експлоатирана много дълго време

Професионални електроуслуги от опитни и квалифицирани електротехници

Извършваме всички видове електроуслуги, независимо дали става въпрос за изграждане на сложна електроинсталация или монтаж на само един контакт:

 • Изграждане на електроинсталации монофазен и трифазен ток (220v . 380v)l
 • Ремонти и монтажи на електрически табла, смяна на авт. предпазители, монтаж на релета за напрежение, електромери;
 • Ремонт и монтаж на ключове, контакти и осветителни тела, led осветление.
 • Отстраняване на неизправности по електрическата мрежа;
 • Окабеляване и прокарване на кабелни трасета (външни и вътрешни) – монофазен и трифазен ток;
 • Смяна и монтажи на елементите от ел. мрежата;
 • Строително ремонтни дейности по електро мрежата;
 • Монтаж на захранващи кабели на електроуреди;
 • Монтаж на бойлери, съдомиялни, перални и сушилни машини;
 • Монтаж на вентилатори за баня;
 • Монтаж на резервно захранване;
 • Монтаж на вътрешно и външно градинско осветление;
 • Електроремонти на общи жилищни сгради

Гарантираме Ви висококачествена работа и изпълнение в кратки срокове на достъпни цени. Комуникацията с нас е изключително лека и приятна!

Имате нужда от ел техник за електро ремонт или монтаж на нова ел. инсталация

Не се колебайте и ни опишете Вашия проект или идея и ние ще се свържем с Вас

При нужда от майстори за най-разнообразни строително-ремонтни услуги, изпълнени по професионален и компетентен начин?

Комплексни решения за строителни ремонти. Планирали сте дълго време очакван ремонт на Вашият дом или търговски обект и имате нужда от комплексни ремонтни услуги, които да бъдат изпълнени по Ваш стил и индивидуален проект с проектирани дизайнерски решения и търсите намесата на фирми и майстори, които да извършат всички видове ремонтни и монтажни услуги – демонтаж на старите мебели, къртачни услуги за ВиК и Ел инсталациите, основен ремонт на Вашата баня, демонтаж на стари дограми и врати, зидарии и направата на конструкции от гипсокартон (таван и стени), желаете да усвоите тераси и балкони, желаете да намерите добри майстори за лепене на плочки и облицовки, желаете намесата на компетентни електротехници и водопроводчици, решили сте, че е настъпил момент за монтаж на външна топлоизолация, искате да имате перфектно шпакловани стени, искате да изградите кухня по поръчка? Всички тези услуги се предлагат на едно място! 

Строителни ремонти на най-високо ниво – перфектно изпълнение, нормални цени, отстъпки от сумите за ремонтните услуги. За повече информация посетете:

HomeRepair.bg

Вътрешни и външни ремонти и подобрения на жилища. Строителни и довършителни ремонт за гр. Пловдив и областта. Предлагаме високоакчествени ремонти на ниски цени. Извършваме висички видове довършителни ремонт и монтажни услуги.

RemontniUslugi.bg

Ремонтни услуги за област Пловдив.
Основен ремонт на апартаменти и бизнес сгради. Довършително-строителни ремонти. Ремонт и поддръжка на Електроинсталации, Ремонт и изграждане на ВиК инсталации, Монтаж на топлоизолация, Полагане на Фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, технически камък, Основен ремонт на баня и монтажи на душ кабини, Мазилки, шпакловки, боядисване. Довършителни ремонти.

OsnovenRemont.bg

Предлагаме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги след приключване на грубия строеж до нанасянето в жилището или биснес сградата. Извършваме всички видове довършително-крайни ремонти (шпакловане, боядисване, електро и т.н.). Имаме солиден, практически опит от над 20 години и богато портфолио със завършени проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения.

HomeRepair.bg, RemontniUslugi.bg, Osnovenremont.bg предлагат:

 • Къртачни услуги Пловдив. Къртене, чистене и извозване на отпадъчния материал ( тухли, бетон, гипсокартон, плочки, мазилки ). Демонтаж на стара санитария, стари врати и прозорци. Къртене на отвори за врати и прозорци. Къртене на стара кухня
 • Демонтаж и монтаж на мебели и кухненска мебелировка.
 • Усвояване на тераси и балкони. Зидане на балкони, врати и прозорци.
 • Полагане на подови изравняващи замазки.
 • Полагане на подови настилки и стенни облицовки. Лепене на плочки от гранит, фаянс, мрамор, ламинат и др.
 • Ремонт на баня, монтаж на мивки и смесители, душ системи, структури за вграждане, изработка на окачен таван с лунички в баня, монтаж на душ кабини, ВиК и др. ремонтни услуги за банята.
 • Електроуслуги за дома и бизнеса, Изграждане на електроинсталации, Монтаж на ел. табла, контакти, ключове, осветителни тела, резервно захранване,
  токоизправители и LED осветление;
 • ВиК услуги по домовете, ремонт на вик инсталации за бизнеса. Къртене на канали и отвори за нова ВиК инсталация, ремонт и профилактика на съществуваща ВиК
 • Сухо строителство. Изработка и монтаж на окачени и растерни тавани, гипсокартонови контрукции със скрито осветление, лунички, LED ленти, LED контролери.
 • Поставяме външна топлоизолация – със собствено скеле и от алпинисти.
  Извършваме лепене на външна, фасадна топлоизолация с плочи от стиропор, минерални, неопор или фибрам на всякакъв вид сгради. Изграждаме вътрешна топлоизолация в апартаменти, къщи, сглобяеми къщи, офис и бизнес сгради, медицински заведения и административни сгради. За вътрешна топлоизолация сглобяваме изключително здрава конструкция от пред стенни обшивки с гипсокартон.
 • Проектиране, изработка и монтаж на кухня по поръчка.
 • Довършителни ремонти – мазилки, шпакловки, боядисване, LED осветление, монтаж на бойлери и електроуреди, монтаж на огледала, монтаж на мебели и др.

Имате нужда от Ел техник?

Copyright © 2023 Електро Услуги Пловдив. Всички права запазени