Проектиране, ремонт и изграждане на електроинсталации

Електротехниците от Eltehnik.euEluslugi.bgElektrotehnik-plovdiv.com пpeдлaгaт най-paзнooбpaзни електроycлyги, cвъpзaни c цялocтнo изгpaждaнe мoнтаж, ремонт и поддръжка нa eлeĸтpoинcтaлaции зa област Пловдив, алармени СОТ системи,  cиcтeмa зa видeoнaблюдeниe, cлaбoтoĸoви инcтaлaции, жилищни и кооперативни електроремонти и поддръжка, външно и вътрешно окабеляване и мн. други. Ел услуги по домовете. Монтаж на ел контакт Пловдив, Монтаж на ел ключ Пловдив, Монтаж на ел табло Пловдив, Ремонт и подмяна на Ел инсталация Пловдив, Ремонт и подмяна на съществуваща електроинсталация Пловдив, Проектиране на домашни и стопански електроинсталации Пловдив, Предлагаме всички видове Ел услуги на територията на гр. Пловдив и близките населени места.

Електроремонти и Електромонтажни услуги
от опитни електротехници в гр. Пловдив и Пловдив (област)

Професионални електроуслуги за гр. Пловдив и област Пловдив

Електроуслуги по Домовете за гр. Пловдив и Пловдив (област). Монтаж и ремонт на всички видове електро табла, Монтаж на ключове, контакти, бойлерни табла, Led управления и LED осветление. Електроуслуги по Домовете. Монтаж и ремонт на всички видове електро табла и разпределителни табла (монофазен и трифазен ток). Монтаж на външни кабелни трасета

Електротехници за гр. Пловдив и област Пловдив. Ремонт и подмяна на стари ел инсталации, проектиране и изграждане на нови ел инсталации, монтаж на бойлери и уреди за враждане – Електроремонти за гр. Пловдив и област Пловдив

Електромонтажни услуги Пловдив. Монтаж на ел ключове Пловдив, Монтаж ел контакти Пловдив. Монтаж на ел табла Пловдив, Монтаж на осветителни тела Пловдив, Монтаж на бойлери и електроуслуги Пловдив. Монтаж на табла за бойлери Пловдив Предлагаме всички видове Електроуслуги в гр. Пловдив и близките населени места
 

Електротехник Пловдив. Ние ще Ви помогнем, когато имате нужда от намесата на компетентни електротехници. Ние ще Ви помогнем когато имате следните проблеми:

 

Електроремонти и Електромонтажни услуги
от опитни електротехници в гр. Пловдив и Пловдив (област)

Електроуслуги по Домовете за гр. Пловдив и Пловдив (област). Монтаж и ремонт на всички видове електро табла, Монтаж на ключове, контакти, бойлерни табла, Led управления и LED осветление. Електроуслуги по Домовете. Монтаж и ремонт на всички видове електро табла и разпределителни табла (монофазен и трифазен ток). Монтаж на външни кабелни трасета.

Качествени и съвременни ремонти в сферата на електротехниката. Доверете се на професионалните ни електроуслуги. Ние сме екип от квалифицирани електротехници. Ние предлагаме широк спектър от електроуслуги:

Ел инсталации в жилища

Изграждаме цялостни електроинсталации в апартаменти, къщи и многофамилни сгради. Ремонт и профилактика на ел инсталации.

Ел инсталации в обществени и бизнес сгради

Комплексни и самостоятелни електропреносни мрежи в бизнес сгради, хотели, магазини, ресторанти, складове, цехове и др.

Подмяна и ремонт на стара ел инсталация. Подмяна на двупроводна ел инсталация с три-проводна

Нашият екип от електротехници изпълняват всички видове електроуслуги на територията на гр. Пловдив и областта. На нас може да разчитате, когато желаете да замените Вашата стара двупроводна електроинсталация с нова (три-проводна по новите стандарти). Подмяната и ремонта на стара ел инсталация осъществяваме чрез редица ремонтни услуги като къртене на бетон и тухли, рязане на отвори за новите кабелни трасета, къртене на отвори за нови ел ключове и контакти, къртене на отвори за конзолни и разпределителни кутии, измазване и довършителни услуги, които да скрият всички процедури, които сме извършили за подмяната на страта ел. инсталация. Извършваме и разширяване на съществуваща електроинсталация чрез инсталиране на довълнителни проводници, ел контакти, ел ключове, ел табла, разбределителни табла, трафове и LED осветление. Възлагайте плануваният ремонт на нас може да бъдете сигурни, че сте се доверили на професионалисти и Вашата нова ел инсталация ще бъде проектирана и изградена по най-добрия възможен начин. Изпълняваме всички видове елекроремонти и елекромонтажи за Вашият дом или стопански помещения. Нашите електроуслуги и работата ни е изцяло на професионално и компетентно ниво, защото имаме огромен опит и нужната квалификация в областта на електротехниката. Нашите електротехници имат солиден опит и изпълнени многобройни и най-разнообразни по сложност електро проекти и стотици доволни клиенти.

По какъв начин извършваме подмяната и ремонт на старата ел инсталация

Разчитайки на нашите професионални услуги, Вие получвате намеса за ремонт от квалифицирани електротехници, които ще изпълнят Вашият проект за нова електроинсталация на професионално ниво и ще бъдете сигурни, че след като ремонтът приключи ел инсталацията ще бъде безопасна, правилно функционираща и най-важното изпълнена по всички стандарти за безопасност и за правилна експлоатация. Ремонтът на електроинсталации извършваме в следната поседователност: след като сме изкоментирали всяка подробност с Вас се заемаме с проектирането и закупуването на материалите. След това пристъпваме към къртачни действия, за да направим нови канали, дупки и кабелни линии, където ще бъдат внедрени новите материали (конзолни кутии, проводници, ел табло, ел контакти, ел ключове, осветителни тела, разпределителни кутии, превключватели и т.н.). След като сме подготвили повърхностите за новите материали монтираме всичко – лепене на конозлни кутии, проводници, ел таблото и т.н. На по-късен етап, когато всичко е монтирано при желание от клиента извършваме и интериорни ремонти – шпакловане, мазилки, монтаж на гипсокартон, швакловане на тавани и боядисване. Това са строителни и довършителни ремонти, които се правят, след като новата ел инсталация е внедрена и всички следи от ел. ремонтите трябва да бъде прикрита. Важно е да уточним, че задължително преди довършителните ремонти правим прецизно тестване на функционалността и правилната работа на новата инсталация. След като и това сме направили и сме приключили ремонтните дейности по интериора привършваме с довършителни монтажи на ел. контактите, ел ключовете, осветителните тела, бойлера и останалите електроуреди.

Външно електроокабеляване, монтаж на външни разпределителни табла

Ел техник Пловдив – Външно окабеляване. Ние сме насреща, когато имате нужда от свързване на външно електротабло (двор, градина, беседка и др.), за да получите електроснабдяване от главното електротабло на доставчика на електроенергия. За целта нашите електротехници използват проводни със сечение 6мм, 12мм или 16 мм, което тръгва от гавното разпределително табло на доставчика до Вашият обект. По този начин правим мост за доставка на електроенергия чрез разпределителното ел табло на доставчика и Вашето ел табло, което ще игра ролята на входна точка към Вашата собственост. Вараинтите за монтажът на главнията кабел са два – под земята или въздушни. Във Вашето ел табло монтираме всички елементи – ДТЗ, авт. предпазители, електромер, релета за напрежение и др. в зависимост какво искате да захраните от таблото към Вашата собственост. Най-често това са “дворно осветление”, “осветление и електроснабдяване за басейни”, “земеделски машини и помпи за вода”, “осветление за беседки”.

Подмяна на разпределителни и апартаментни електротабла

Подмяната на разпределителни и апартаментни ел табла е една от най-честата електроуслуга, която всеки електротехник изпълнява. Подмяната на старо апартаментно ел табло например се прави чрез отстраняване на старото и монтаж на новото чрез открит монтаж или чрез вкопаване. На нас може да разчитате за всякаквъ вид монтажи и подмяна на електро и разпределителни табла включителни и такива с трифазен ток. В много наши случаи монтажът на оборудване за трифазен ток правим в многофамилни къщи. За целта от главното външно разпределително табло монтираме 5 жилен проводник (3 фази, нула и заземителен проводник), който влиза в разпределително табло. От правим разклонение към ел таблaта на всеки етаж от сгадата. Има най-разнообразни варианти за проектиране и реализация на такъв вид монтажи. Всичко зависи от възможностите за монтаж и предпочитанието на клиентите.

Монтаж на ел ключве, ел контакти, осветителни тела

Монтажът на ел контакти и ел ключове на пръв поглед не е сложна работа, но това е начинание, което крие много рискове. Ако не сте сигурни във възможностите си по-добре потърсете професионална помощ от електротехници, това ще Ви спести много главоболия и дертища, повярвайте ни. Във всекидневието най-често се налагат ситуации, при които се налага подмяна на повреден контакт или електрически ключ с нов или пък замяната му с по-съвършен – най-често при монтиране на нови осветителни тела или е решено да се направи монтаж на девиаторни ключове. Както споменахме общо взето, е елементарна работа, стига да се разполага с най-елементарни инструменти и задължително – електрическото захранване да бъде изключено. Но пак повтаряме, не започвайте такава инициатива ако нямате поне малко опит, това, че сте виждали как става не е решение, опитът и поне малко практика са от съществено значение. Монтаж на ел контактите. Контактите монтираме по стандарт на височина от 0,3 до 1,5 m от готовия под. Първата височина е характерна за контакти, чиито проводници преминават по пода или в первазна лайсна. Те се поставят в кутии (наричани още конзоли) от пластмаса с външен диаметър 70 mm и дълбочина 35 mm. При изграждане на нова ел инсталация или подмяна и ремонт в съществуващата в стената трябва да се издълбае отвор за монтиране на конзоланта кутията на контакта. Желателно е това да се направи точно по контура на кутията, като отстрани се остави пролука от около 5 mm за гипсовия разтвор, с който се фиксира в тухления зид или бетон. С чук и длето такава прецизност не може да се постигне, а когато пък стената е от тухли четворки с тънки и крехки стени, това направо е невъзможно. За целта на помощ идва специализираният инструмент – боркорона с карборундови зърна и мощна бормашина. Показаната тук боркорона е предназначена за пробиване, по-точно изрязване на отвори с диаметър до 83 mm в тухлени зидове, плочи от гипсокартон, гипсофазер или клетъчен газобетон. Има и боркорони с диамантни зърна и съответно доста по-скъпи, предназначени за пробиване на отвори и в бетон. Монтаж на ел ключове. Монтажът не кутии за ел ключове не се различава много от монтажът на ел контактите с изключение на височината на тяхното поставяне и проводниците, които се използват за захранването на тялото на ключа. Няма да се спускаме в прекалено големи подробности кое как става, има достатъчно литература и в интернет, за да се запознаете как се случват нещата. Искаме много добре да подчертаем и потретнем – ако не знаете как става и не сте сигурни в успеха на такова начинание по-добре не се захващайте, а потърсете услуги на електротехник.

Ел техници на територията на гр. Пловдив и близките населени места

R
Големи по сложност проекти
R
По-малки по обем инсталации и ремонти
R
Комплексни електроинсталации в мнгоетажни сгради, хотели и бизнес сгради

Професионални електроуслуги за гр. Пловдив и Пловдив (област). Извършваме най-разнообразни ремонтни дейности и услуги както в сферата на електроремонтите, така и в сферата на комплексните строителни ремонти като:

Предлагаме този вид ремонт като основна услуга при стартиране на голям ремонт в жилища и бизнес сгради. Най-често срещаните случаи, при които сме наемани от нашите клиенти са Основен ремонт на баня и основен ремонт на апартаментПроектиране и изработка на електроинсталации

Ел техници Пловдив

Електро услуги за гр. Пловдив и близките населени места

Често задавани въпроси

Колко ще ми струва електроинсталацията в 3 стаен апартамент?

Дори и приблизителната цена е трудно изчисляема с голяма точност, заради редица фактори като специфика и сложност на проекта, брой и качество на електрматериалите по мрежата, дължината на положените кабели и др. Ориентировъчната цена за нова инсталация в тристайно или четиристайно жилище най-често варира в диапазона 3000-5000лв. с включени цена за материали и труд.   

Колко време е нужно за изграждането на такава инсталация?

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint. Velit officia consequat duis enim velit mollit. Exercitation veniam consequat sunt nostrud amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc vulputate libero et velit interdum, ac aliquet odio mattis.

Колко често трябва да правя подмяна на електроинсталацията си?

Когато ел. инсталацията, независомо в какви помещения е изградена, при качествен монтаж от опитени ел техници на практика експлоатацията й би била повече от 40 години. Изключения правят единствено крайните елементи от мрежата – контакти, ключове, осветителни тела и в редки случаи централното ел. табло, които биха се подменяли по-често.

Изпратете ни запитване.

Имате нужта от Ел техник?

Copyright © 2024 Електро Услуги Пловдив. Всички права запазени